Untitled
22 jun 2012
week 29: 14 t/m 20 juni

Op 14 juni hebben we een stuk gewandeld. Voor Vaderdag wilde ik een afdruk maken van Bas zijn voetjes met vingerverf, maar Bas wilde niet zo meewerken. Na een vuile vaatdoek, hydrofiel doek, aankleedkussen en broek heb ik maar besloten dat een afdruk van één voet met 5 en één voet met 4 teentjes ook best mooi is. ’s Avonds heb ik Bas gemasseerd.
En op 15 juni was het dan eindelijk zover: we kregen de sleutel van ons nieuwe huis!!! ’s Ochtends hebben opa en oma Van Aerle op Bas gepast toen wij de inspectie van ons nieuwe huis hadden en toen we naar de notaris moesten. Daarna hebben Mark en ik bij opa en oma Van Aerle gegeten samen met tante Maartje en Eline en zijn toen met Bas naar ons nieuwe huis gegaan. We hebben daar het campingbedje en de schommelstoel van tante Monique voor Bas opgezet en met zijn dekentje, slaapzak en wat knuffeltjes en speeltjes hopen we dat hij zich daar alvast wat op zijn gemak voelt. Opa en oma Van Mierlo, opa en oma Van Aerle, oom Tom, tante Maartje en Eline, oom Arjan en tante Willeke en oom Anton, tante Monique, Esther en Lars zijn allemaal naar ons nieuwe huis komen kijken. We zijn aardig opgeschoten met klussen. We hadden verwacht (en waren gewaarschuwd door verschillende stucadoors) dat het glasvezelbehang erg moeilijk te verwijderen zou zijn, maar het ging er juist verrassend gemakkelijk vanaf: het behang was er vandaag bijna al helemaal vanaf!
Op 16 juni hebben we weer de hele dag geklust.
Op 17 juni was het Vaderdag. Mark had van Bas een zonnescherm voor in de auto gekregen met “Bas on tour” erop, een muismat voor op het werk met een foto van Bas, een stuk chocola en een afdruk van Bas zijn voetjes met 9 teentjes. Na een ontbijtje op bed zijn we gaan klussen. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Aerle geweest en daarna hebben we bij opa en oma Van Mierlo gaan gebarbecued.
Op 18 en 19 juni hebben we de hele dag geklust.
Op 20 juni zijn oma Van Mierlo, opa en oma Van Aerle, tante Maartje en Eline weer naar het huis komen kijken. Het was lekker weer en we zijn even lekker in de tuin geweest. Omdat Bas vandaag wat onrustiger was en we niet door konden werken, omdat we er steeds vanaf moesten als hij huilde, heeft oma Van Aerle hem even meegenomen met de kinderwagen.
We hadden het campingbedje eerst in de woonkamer staan, maar omdat het verwijderen van het behang veel lawaai maakte en omdat het afkrabben van de muren teveel stof gaf, hebben we het campingbedje in de garage gezet. Ook heeft Bas verschillende keren in de bak van de kinderwagen op de badkamer geslapen. De garage en de badkamer zijn de enige ruimten waar we niet hoeven te klussen. Tussen de middag hebben we een paar keer lekker met zijn drietjes in de tuin gezeten; wat is het fijn om een tuin te hebben! Na het klussen ben ik verschillende keren met Bas naar huis gewandeld; even een frisse neus halen! ’s Avonds was Bas af en toe wat onrustig, kwam hij moeilijker in slaap en huilde hij meer. Omdat hij overdag minder slaapt dan anders, hebben we hem ’s ochtends laten liggen totdat hij uit zichzelf wakker werd. 2 x werd hij zelfs pas om 09.00 uur wakker!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Kim schreef
24 jun 2012
 
Succes met klussen Mark en Marieke!!!
 
 
Google Analytics Alternative